Jandarmii brăileni vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia desfășurării meciului retur pentru promovarea în Liga a II-a, dintre echipele ACS Dacia Unirea Brăila și ACS Oțelul Galați. Meciul de fotbal va avea loc duminică, 30 mai, începând cu ora 14:30, pe stadionul din localitatea Însurăței.

Facem precizarea că este primul astfel de eveniment sportiv din acest an desfășurat pe raza județului Brăila, la care accesul suporterilor este permis, în anumite condiții impuse în context pandemic. În conformitate cu legislația în vigoare, numărul spectatorilor din tribune nu trebuie să depășească 25% din capacitatea maximă a stadionului. Dată fiind capacitatea redusă a stadionului, organizatorul a stabilit că vor fi emise  cel mult 100 de invitații cu titlu gratuit pentru acces în tribune.

Accesul în tribune se va face astfel: echipa gazdă – Dacia Unirea Brăila – și suporterii acesteia vor intra în incinta stadionului pe poarta de acces din str. Lacul Rezi, iar echipa oaspete – Oțelul Galați – și suporterii acesteia pe poarta de acces din str. Stadionului, pentru evitarea posibilelor aglomerări la porți. Spectatorii pot avea asupra lor doar genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, în timp ce accesul cu mâncare sau băutură este interzis.

Odată ajunși în tribune, spectatorii trebuie să respecte o distanță minimă de 1,5 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv. O altă obligație ce le revine acestora este să nu părăsească locul alocat. În caz contrar, vor fi invitați să părăsească incinta.

Totodată, ținem să reamintim suporterilor:
  • Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, așadar spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă;
  • Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență;
  • Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Recomandarea noastră pentru spectatori este să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry