Povestea continuă cu Emil Giurgiu – invitat de onoare la lansarea numărului 11 al revistei Sportul Brăilean

Povestea continuă cu Emil Giurgiu – invitat de onoare la lansarea numărului 11 al revistei Sportul Brăilean

 

 

O mână de oameni frumoși, care ne încântă o dată pe an cu povești sportive pe care numai ei știu să le transmită, cu iscusință, astfel încât revista Sportul Brăilean să poată fi apreciată de oricine, indiferent de sex sau vârstă. Eu recunosc, nu am nicio treabă cu sportul! Am înotat vreo șase ani, când eram mică și cam atât. Însă acești oameni minunați reușesc să transmită prin ”poveștirile” lor emoții pe care nu orice scriitor și nici orice jurnalist nu ar putea să le împărtășească cititorilor.

Echipa editorială a revistei Sportul Brăilean este formată din oameni cu profesii diferite – directori, profesori, doctori și chiar elevi – sub coordonarea lui Mircea Cărbunaru. Toți însă au găsit un numitor comun în dragostea pe care o poartă sportului și în special sportului brăilean.

Marți după amiază, în sala de la Mediateca Bibliotecii Județene ”Panait Istrati”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a lansat numărul 11 al revistei “Sportul Brăilean”. La eveniment au participat Mircea Cărbunaru, coordonatorul publicaţiei, directorul DJST Neculai Pascu, profesorul Nicolae Cimpoae, Virgil Matei, Edi Bucureşteanu şi autorii articolelor publicate în paginile acestui număr al revistei.

Emil Giurgiu, sportivul care ține prima pagină a revistei, este legitimat la clubul Gold Star Gym Baia Mare. Giurgiu a vorbit despre cariera sa sportivă, despre începuturile sale în sportul de performanță, dar și despre cum a ajuns să fie legitimat la club condus de Monica Mureșan, aflat la peste 600 km distanță de casă și de locul unde se antrenează.

 

 

La conferința de lansare a participat și dragul nostru coleg Eduard Bucureșteanu, jurnalist sportiv de excepție și doctor psiholog. Eduard ne-a împărtășit cu această ocazie experiențele sale în domeniul psihologiei sportive, domeniu pe care a ajuns să-l stăpânească și să-l îndrăgească.

În ciuda faptului că revista Sportul Brăilean a ajuns să fie cunoscută și apreciată în rândul sportivilor, chiar la nivel național, la lansarea ei nu a participat niciun reprezentant al administrației locale și nici din partea cluburilor, sau a organizațiilor sportive din Brăila.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry