Responsabilitatea sportului de mâine este azi pe umerii noștri!

Responsabilitatea sportului de mâine este azi pe umerii noștri!

 

 

După ce baschetbaliștii americani au hotărât să rezilieze contractul, în urma tragediei care a avut loc în Brăila, când doi dintre ei au fost atacați și înjunghiați într-un pub, echipa a avut foarte mult de suferit.

După înjunghierea celor doi și problemele de sănătate ale unui jucător, a urmat plecarea intempestivă a lui Collins. La meciul de la Constanța s-au lovit de refuzul lui Keyes de a intra pe teren. Acesta este hotărât să plece de la Brăila și anunțase că meciul din Cupa României va fi ultimul în care va juca pentru echipa brăileană.

Problemele financiare au făcut ca jucătorilor să nu le fie achitate contractele, iar jucătorii străini au ales să plece.

Tot lipsa unui buget corespunzător pentru Liga Națională, unde toate echipele au cel puțin câte patru jucători străini în lot, au dus la imposibilitatea de a mai aduce alți baschetbaliști valoroși în locul celor indisponibili, și, mai mult, plecarea și a celor care erau valizi.

Cuza Sport, echipa care a pus baschetul brăilean pe harta competițiilor, o echipă care la început de sezon a plecat cu șanse mari de a aduce renume sportului brăilean, acum se luptă pentru supraviețuire.

Salvați echipa! Salvați baschetul brăilean! Salvați Cuza Sport! Puneți banii jos alături de declarațiile frumoase! Arătați că vă pasă de o echipă care strânge brăilenii în Sala Polivalentă, pentru că responsabilitatea sportului de mâine este azi pe umerii noștri!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry