Romania aduce aurul din Serbia! Echipa condusa de George Pertea si Traian Georgia a strans patru medalii!

Romania aduce aurul din Serbia! Echipa condusa de George Pertea si Traian Georgia a strans patru medalii!

 

 

Saptamana trecuta, Romania a triumfat la Cupa Natiunilor pentru juniori la box, din Serbia, un mini Campionat Mondial, la care au fost prezenti 180 de sportivi din 24 de tari. Echipa Romaniei, formata din 10 pugilisti avand in frunte pe antrenorii George Pertea si Traian Georgia, a incheiat competitia cu patru medalii, cate una de aur si argint si doua de bronz.

“As vrea sa multumim presedintelui Vasile Catea pentru increderea acordata, dar si echipei mele formata din Catalin Gherman-preparator fizic, Simona Bidiugab de la INCS, Georgia Traian, Dobrescu Bogdan, Velicu Marian si Vrinceanu Valentin. Cred ca am demonstrat ca putem face fata cu brio la nivel international si speram sa obtinem performante si la viitorul CE din Rusia”, a declarat antrenorul George Pertea.

Finalele Turneului International de juniori de la Vrbas (Serbia) au adus delegatiei Romaniei o medalie de aur si una de argint. Curt Aurel Mustafa nu a mai reusit prestatia foarte buna din semifinale, dar a reusit sa isi adjudece victoria in fata puternicului kazah Erasyl Tankay. Din pacate celalalt roman, Radu Marian Ionut (50 kg) a pierdut la puncte in fata altui reprezentant al Kazakhstanului, Yerbolat Sabyr.

Bilantul Romaniei este unul senzational: o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.

 

 

bricospot.ro

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry