Salba de medalii pentru CSM Braila la nationalele de kaiac canoe masters

Salba de medalii pentru CSM Braila la nationalele de kaiac canoe masters

 

 

Reprezentantii Clubului Sportiv Municipal Braila au avut prestatii foarte bune la Campionatul National de kaiac canoe, masters, precum si la cel de Dragon Boat, unde au cucerit o salba de medalii. La nationalele masters clubul brailean si-a trecut in cont 2 medalii de aur si 4 de argint.

Gheorghe Constatinov a devenit dublu campion national la canoe 1, pe distantele de 200 si 1000 metri, categoria de varsta, 55-60 ani, iar Marius Parvu si-a trecut in cont doua titluri de vicecampion national la canoe 1, pe aceleasi distante, dar la categoria de varsta, 45-54 ani.

Celelalte doua medalii de argint au fost cucerite de Gheorghe Constantinov si Marius Parvu in proba de canoe 2 pe distantele de 1000 si 200 m. Tot la nationalele de kaiac canoe masters, Daniel Nistor s-a clasat pe locul al patrulea in proba de kaiac 1 pe distantele de 1000 si 200 m, la categoria de varsta 35-40 ani.

“Rezultatele au fost foarte bune: Constantinov si Parvu si-au realizat obiectivele, iar debutantul la astfel de competitii, Daniel Nistor a fost la un pas de medalii pe ambele distante. Probabil ca la anul va fi pe podium”, ne-a declarat antrenoarea emerita Florentina Ion. La nationalele de Dragon Boat, CSM Braila a cucerit o medalie de aur la juniori si una de argint la seniori. Echipajul format din Valentin Olteanu – tobosar, Gheorghe Constantinov – carmaci, George Ene, Frabio Iosif, Ciprian Sarbu, Emilian Ghenov, Robert Calaver, Alexandru Ilie, Vlad Olteanu, Mircea Valeanu, Andrei Dragu, Valentin Ivan a cucerit medalia de aur la juniori. Este al patrulea titlu adjudecat de braileni, dupa tot atatea competitii organizate de federatia de specialitate. La seniori CSM Braila s-a clasat pe locul al doilea, echipajul brailean fiind format din Valentin Ivan – tobosar, Gheorghe Constantinov – carmaci, George Ene, Mihai Parvu, Ciprian Sarbu, Fabio Iosif, Robert Calaver, Daniel Nistor, Andrei Dragu, George Arama, Emilian Ghenov, Marius Parvu. “La nationalele de Dragon Boat vin din ce in ce mai multi competitori. Anul acesta au fost 10 echipaje la start si ma bucur ca la juniori ne-am pastrat invincibilitatea. La juniori am castigat toate cele patru editii desfasurate, iar la seniori am terminat cursa de 200 m pe pozitia a doua. Cei care au castigat au cam furat startul, dar am facut o cursa buna”, a declarat Florentina Ion.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry