Ultimele declarații ale primarului au revoltat baschetbaliștii! Aceștia consideră că edilul i-a păcălit!

Ultimele declarații ale primarului au revoltat baschetbaliștii! Aceștia consideră că edilul i-a păcălit!

 

 

Fostul căpitan al echipei Cuza Sport a fost afectat de ultimele declarații ale primarului Municipiului Brăila, Marian Dragomir, cu privire la sumele alocate pentru baschet de către administrația locală.

Andrei Damian a trimis o scrisoare deschisă către edil, pentru a clarifica situația în care se află echipa în acest sezon, menționând faptul că îl consideră vinovat pe acesta de statiul în care se află Cuza Sport.

Inițial nu am vrut să mă implic în acest “război” al declarațiilor dintre domnul primar și președintele Cuza Sport, Mircea Totolici, dar după ultimele declarații ale domnului primar am ales să o fac.

Domnule primar, vă mai aduceți aminte când, după acel incident în care doi dintre foștii mei coechipieri erau să își piardă viața, ne-am întâlnit la dumneavoastră în birou? La un moment dat a venit rândul meu să vorbesc și v-am rugat ca mai ales în acele momente grele pentru noi să ne susțineți.

Atât eu, cât și colegii mei, ne temeam că vor urma și repercusiuni după acel incident, dar dumneavoastră ați fost cel care ne-ați dat asigurări că nu se va schimba nimic. Ba mai mult, la final chiar ați glumit spunând că “pe 13 octombrie, la meciul cu Voluntariul, voi veni la sală să vă susțin”. Dacă îmi aduc bine aminte, tot dumneavoastră ați fost cel care a spus ceva de genul “Băieți, stați liniștiți, veți avea parte de sprijinul primăriei și al autorităților locale în continuare. Trebuie să arătăm brăilenilor că suntem alături de voi în aceste momente grele”.

Atât eu, cât și colegii mei, am avut încredere în dumneavoastră, drept pentru care vă consider principalul vinovat pentru situația în care a ajuns clubul Cuza Sport Brăil, dar mai ales noi, jucătorii. În momentul de față, 90% din foștii componenți ai echipei nu și-au găsit echipa și nici nu o vor face, cel puțin până în ianuarie.

Probabil nu vă interesează, că de, vorba aia, nu suntem brăileni, dar vreau să vă întreb ceva. Era bine când noi aștia, “mercenarii” , eram pe teren și aduceam faimă orașului și evoluam cu “Primăria Municipiului Brăila” pe echipament, să vadă toata lumea că ne susțineți? Ați fost mandru(de noi, sau de susținerea primită din partea dumneavoastră) anul trecut când la turneul final aproape am umplut sala la fiecare meci?

În final, vreau să vă spun că mai bine nu vă mai laudați cu sumele pe care le-ați atribuit clubului în ultimii 2 ani și jumătate. Cu acei bani, abia poți duce la capăt un sezon, cu o echipă de juniori u20, d-apăi 2 ani și jumătate cu echipa de seniori”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Andrei Damian, căpitanul echipei de baschet.

 

{os-gal-34}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry