Un brăilean, coautor al golului decisiv în meciul cu Turcia!

Un brăilean, coautor al golului decisiv în meciul cu Turcia!

 

 

Echipa națională de fotbal U18, pregătită de Daniel Oprescu, a încheiat cu o victorie turneul amical din Portugalia în care le-a mai întâlnit pe selecționatele țării gazdă și pe cea a Spaniei. Din lotul României a făcut parte și brăileanul Mădălin Pascu, actualmente jucător la liderul seriei a II-a din Liga a 3-a, Unirea Slobozia.

Miercuri, 11 decembrie, tinerii tricolorii s-au impus cu 1-0 în fața Turciei. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 9, atunci când unul dintre apărătorii adverși a deviat în propria poartă centrarea lui Mădălin Pascu din lovitură liberă.

Mădălin Pascu a jucat sezonul trecut în liga a 3-a la Sportul Chiscani, dar după retrogradarea acestei echipe în Liga a 4-a a fost transferat de Unirea Slobozia, o pretendentă la promovarea în Liga a 2-a.

În precedentele jocuri, România a pierdut în fața Portugaliei, 2-3, cu două goluri încasate în prelungiri, și a remizat cu Spania, 2-2, care a revenit pe tabelă la ultima fază, în minutul 90+5. Astfel, tricolorii au încheiat grupa pe locul 2, cu 4 puncte, după Portugalia, dar în fața Spaniei și a Turciei.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry