Vești bune! HC Dunărea Brăila, calificată oficial în Cupele Europene!

Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi lista completă cu echipele calificate în EHF European League (Cupa EHF în anii anteriori)

HC Dunărea Brăila s-a calificat în turul 2 al competiției Europene, tragerile la sorți urmând să aibă loc în 28 iulie, la Viena.

“Ne bucurăm că am reușit să ne atingem obiectivul și că am readus echipa în competițiile europene. Suntem calificați în turul 2 cu echipe puternice din Europa cum ar fi Kuban, Thuringer sau Hypo, unele echipe având în trecut meciuri în Liga Campionilor.  Am reușit în această vară să efectuăm transferuri foarte importante cu gândul de a face față în cele trei competiții în care suntem angrenați, Liga Florilor, Cupa României și EHF European League. Ne dorim un parcurs cât mai lung în competiția europeană pentru a duce numele județului Brăila cât mai departe în Europa, cunoscunt fiind faptul că sportul, este cel mai bun ambasador. Ne bucurăm ca avem sprijinul Consiliului Județean și Primăriei Muncipiului Brăila și le mulțumim pe aceasta cale”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Caranica George.

Din turul 2 al EHF European League mai fac parte și echipele: Hypo Niederösterreich, WAT Atzgersdorf, Paris 92, Thüringer HC, Alba Fehervar KC, Molde HK Elite, Tertnes Bergen, HC Dunărea Brăila, Kuban, LC Brühl Handball, IUVENTA Michalovce, LUGI Handboll.

Primul meci în competiția europeană va avea loc în luna octombrie, respectiv 10/11 octombrie .

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry