Vicepreședintele CJ, Ionuț Dobre: ”PNL Brăila murdărește HC Dunărea și în campania electorală! Așa a făcut și în ultimii 4 ani”

Un site apărut în campania electorală, condus de un apropiat al deputatului Popa Alexandru, a publicat un material ridicol prin care atacă echipa și clubul de handbal brăilean, în ciuda rezultatelor istorice obținute în acest an.

Opoziția continuă chiar și în campania electorală să atace sportul, în ciuda faptului că mii de brăileni au devenit suporteri ai clubului HC Dunărea Brăila, în ultimul an.

”Site-ul de campanie al bătăușului Popa de la Cireșu și al PNL, prezentat drept “site de știri” în speranța că îi vor păcăli pe brăileni, împrăștie mizerii și murdărește HC Dunărea, o echipă care a realizat performanțe istorice! E josnic, dar atât poate PNL la Brăila!!! Așa au făcut și cu maestrul Nicu Alifantis!!!

Liberalii au atacat mereu echipa de handbal și o fac și acum, fără pic de jenă, în campanie electorală. La ei totul e politic, la ei totul e rău și urât. Doar ei, care au în frunte un bătăuș, sunt cei mai buni și mai frumoși!!!

RUȘINE, PNL BRĂILA!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Brăila, Ionuț Dobre.

Nu este pentru prima dată când opoziția locală folosește clubul de handbal pentru a lovi în administrație. În ciuda performanțelor istorice, dar și a faptului că peste 100 de copii din Brăila urmează cursuri gratuite de handbal în cadrul clubului, liberalii sunt tot nemulțumiți.

”Mereu au împroșcat cu noroi în HC Dunărea doar pentru ca administrația locală (Consiliul Județean Brăila și Primăria Brăila) finanțează această echipă minunată, o echipă care a dovedit determinare și performanță!!!

Clubul de handbal, mândria orașului nostru, organizează un eveniment în cinstea fetelor care au făcut o muncă extraordinară. Numele Brăilei s-a auzit în toată Europa, iar calificarea în Final Four-ul EHF European League a reprezentat apogeul. Fetele de la echipa de tineret sunt campioane naționale!!!

Merită să fie aplaudate la scenă deschisă de toți brăilenii!!!

FELICITĂRI, HC DUNĂREA BRĂILA!!!”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre.