Ce spun vechii liberali despre campania lui Alexandru Popa: ”Bucălău ar fi băgat și el vreo 10000 € în campania de la Ianca și acum așteaptă un loc pentru parlamentare”

Se pare că apropiații lui Alexandru Popa au profitat de naivitatea tânărului deputat și l-au înregistrat în discuții compromițătoare. O înregistrare de acest fel a fost făcută public de un site național de știri. În postarea audio, deputatul Popa Alexandru recunoaște că nimeni nu-l poate învinge pe primarul Marian Dragomir, candidatul PNL, Cătălin Canciu fiind un ”miel de sacrificiu”.

Sigur că deputatul a luat foc după ce a văzut că apar în spațiul public conversații pe care el le credea private și a dat vina pe imaginația contracandidaților și inteligența artificială. Cu toate astea, timbrul vocal dar și atitudinea, pe care am cunoscut-o cu toții în ultimii patru ani, din glasul deputatului de la Cireșu, nu pot fi reproduse de nicio inteligență, fie ea și artificială.

Fost președinte al PNL Brăila și contracandidat al lui Alexandru Popa, la alegerile parlamentare din 2020, Adrian Tabarac susține că există și alte înregistrări cu deputatul Alexandru Popa, pe care liberalii le vor da publicului la momentul oportun.

”Se vorbeste prin târg că din cauza duplicității lui Popa care le-a promis tuturor poziții eligibile, funcții, diverse avantaje si s-a lăudat ca el “taie și spânzură” în partid și că doar el face listele de candidați , câțiva și-au luat “măsuri de siguranță” și ar fi  înregistrat “vorbele de duh” (reale nu artificiale) ale marelui păstor. După “prietenul” Canciu, alt “prieten” al lui Popa ar fi luat in colimator.

Lumea vorbește că Bucălău ar fi băgat si el vreo 10000 € în campania de la Ianca si acum așteaptă de la prietenul Popa un loc pentru parlamentare dar  Popa nu mai are încredere că Bucalau îi e loial și nu îi mai dă nimic.

Aceasta psihoză a lui Popa cu loialitate totală din partea candidaților nu e la prima abatere. Până să înceapă campania, la Șuțești era desemnat  candidat  dl Codreanu Cristian care apăruse si pe bannerele si pe afișele din comună însă după o simplă suspiciune a lui Popa, acesta l-a schimbat pe Codreanu cu un alt membru, Petrica Barac.

In concluzie ținând cont de numărul de pesediști cu care Popa s-a lăudat că i-a adus in PNL, de schimbul de candidați la primarie făcuți după cat de loiali si supuși îi sunt lui Popa, după ce Canciu candidează la primarie “ca un miel de sacrificiu” si după ce Popa votează la București alianța cu PSD, la Brăila PNL este remorca PSD!”, a declarat Adrian Tabarac.

Fostul președinte al PNL Brăila își amintește de reticența pe care o manifesta Cătălin Canciu, în momentul în care s-a alăturat taberei liberale. Astăzi, Canciu este fericit. În sfârșit, ”tocilarul a ajuns să petreacă alături de bătăușii care îl terorizau în liceu”. Cu prețul carierei politice, Cătălin Canciu se bucură de cele 5 minute de faimă, în dreapta deputatului de la Cireșu.

”Nu e de mirare pentru nimeni modul in care presedintele pe tot județu’ al PNL Brăila, Popa Alexandru vorbește despre strategia lui de campanie si cum stie el ca un mare înțelept doctorand cum e cu “creatorii de opinii”.

Din păcate s-a ajuns in situația în care Popa își bate joc de profesorul Canciu trimițând-ul in campania pentru primarie “ca un miel de sacrificiu” după ce Canciu i-a tot înghițit belelele cu filmulețele făcute în școală. Mai mult de atât Popa se filmează și ne explică el cum a fost o victimă a inteligenței artificiale și că profesorul Canciu este colegul și prietenul lui, însă zâmbetul artificial din filmare îl trădează atât de tare încât zici că asta e filmuleț făcut cu inteligență artificială.

In februarie 2019, când eram președintele organizației municipale a PNL Brăila  am avut mai multe întâlniri cu domnul Canciu, care mi-a fost profesor, pentru a-l convinge să vină în PNL. S-a lăsat foarte greu convins să vină, mai ales pentru că nu voia să intre într-o “troacă politică” unde toti te consideră prieten (așa cum îl consideră Popa) dar fiecare își vede interesul personal si jocul politic (Popa punându-l candidat la primarie ca un “miel de sacrificiu”).

Vreau sa cred ca un profesor nu se lasă călcat în picioare de un individ care citește cu degetul de pe foaie. Chiar sunt curios dacă profesorul Canciu va da vreo replică sau mai bine zis dacă va fi lăsat sa dea”, a transmis Adrian Tabarac.