Video: Natasa Krnic revine la Dunarea Braila!

Video: Natasa Krnic revine la Dunarea Braila!

 

 

Natasa Krnic, o jucatoare polivalenta, care poate sa acopere toate posturile de la 9 metri, va juca, din nou, din sezonul viitor in culorile clubului HC Dunarea.

Nascuta pe 7 august 1987, Natasa Krnic a jucat la echipele spaniole AKABA BeraBera (2006-2009), Elche-Mustang (2009-2011), Mar Alicante (2011-2012) si echipa poloneza Vistal Laczpol Gdynia (2012-2013) inainte de a se transfera la CSM Cetate Deva.

Ea poate juca pe orice post la 9m si chiar daca este dreptace, aceasta poate evolua foarte bine atat pe inter dreapta, cat si in centru, acolo unde are viziune asupra jocului. Natasa va fi componenta importanta a lotului, in atac si in aparare.

 

 

„Ma bucur ca ma intorc la Braila. Imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa si sa pot evolua la capacitate maxima. Este foarte important sa formam o echipa competitiva si sa luptam impreuna pentru a face performanta. Vom muncii din greu pentru a avea rezultate notabile si ii asteptam pe braileni alaturi de noi”, a declarat Natasa Krnic.

Aceasta a mai evoluat in Liga Nationala la Magura Cisnadie, Danubius Galati si HCM Ramnicu Valcea. De asemenea Natasa a avut un aport important la castigarea medaliei de argint obtinuta de HC Dunarea, in sezonul 2016 – 2017.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry