11 MAI – GREVA GENERALA in sistemul sanitar

11 MAI – GREVA GENERALA in sistemul sanitar

 

Prima miscare de avertisment este programata pentru data de 7 mai, cand timp de doua ore, vor exista proteste ale sindicalistilor din sistemul sanitar, urman ca in data de 11 mai sa fie organizata o greva generala.

Pentru a preveni un astfel de eveniment, primul ministru Viorica Dancila a decis sa se intalneasca cu sindicalistii in vederea identificarii unor solutii, pentru a diminua din problemele cu care acestia se confrunta.

Sorina Pintea a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu sindicalistii, ca va prezenta premierului Viorica Dancila propunerile acestora. Potrivit Sorinei Pintea, o greva in sistem nu este de ‘bun augur’.

La Braila este liniste!

Sindicalistii din Braila nu au dat semne, pana acum, ca ar fi afectati sau implicati in miscarile care se produc la nivel national. Surse din cadrul Spitalului Judetean au marturisit ca, in ciuda faptului ca sunt nemultumiti, nimeni nu vrea sa protesteze.

Ba mai mult, presedintele Consiliului Judetean a declarat ca in Braila, la cele doua spitale nu sunt probleme: “Va spun ca cele doua spitale nu au o problema cu acordarea sporurilor si incadrarea lor in 30%”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry