Acuzații grave la adresa primarului Marian Dragomir! Liberalii spun că edilul a MUȘAMALIZAT cazul angajatului depistat cu COVID-19!

În urma anunțului făcut de primarul Marian Dragomir, conform căruia un angajat al Direcției de Strategii, din cadrul Primăriei Brăila, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, liberalii spun că edilul a încercat să mușamalizeze întregul caz.

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, spune că a stat de vorbă cu angajații, dar și cu alte persoane apropiate pacientului infectat și astfel a descoperit că primarul ar fi încercat să ascundă adevărul.

Din păcate pentru acest pacient, pentru familie, pentru colegii lui de muncă , pentru familiile acestora și pentru toți cei care au intrat în contact cu el, acum urmează o perioadă de incertitudine  de teamă și de izolare.

Filmul evenimentelor pe care l-am aflat de la mai multe persoane care lucrează în Primărie și care se tem pentru sănătatea lor este:

1.       În data de 7-8 mai a.c., angajatul Direcției de Strategii a început să aibă simptomele unei răceli venind în continuare la serviciu.

2.       În săptămâna următoare la recomandarea primarului nu a mers la spital PENTRU A-SI  FACE TESTUL DE COVID ci a ales să mergă la o clinică privată pentu a-și efectua testul.

3.       Fără să respecte protocolul, clinica privată, nu a înștiințat DSP-ul cu privire la efectuarea acestui test, probabil tot la presiunea politică a primarului.

4.       Pacientului i s-a recomandat de către medicul de familie să rămână în izolare până la primirea rezultatului.

5.       Între timp  rezultatul testului este POZITIV.  Nici de acestă data clinica privată nu aduce la cunoștință DSP-ului rezultatul testului, tot la presiunea politică a Primarului Dragomir.

6.       Pacientul purtător a continuat să rămână la domiciliu, infectând în această perioadă alte personae, inclusiv unele din categoriile vulnerabile.

În încercarea de a se disculpa, atunci când situația a devenit  critică și a înțeles că Primăria o să  devină un focar de covid, primarul Dragomir a anunțat că vrea să fie transparent”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

Liberalul spune că încercările lui Dragomir, de a ține departe de Brăila pacienții cu noul coronavirus, au eșuat în secunda în care unul din subalternii săi a fost testat pozitiv.

”Am avut o discuție cu Prefectul Brăilei Catălin Boboc , legat de acest subiect, care trebuie tratat cu maximă seriozitate și sunt convins că ancheta care se va derula cu privire la acest caz, va scoate la iveală toate adevărurile pe care primarul a încercat să le ascundă.

Probabil că și acestă încercare de mușamalizare a unei situații extrem de gravă face parte tot din strategia de “menținere” a judetului Brăila în zona curată (fără pacienți cu covid).

Toată lumea ar trebui să-i mulțumească  domnului primar, pentru că în curând tot corpul B(Spitalul 3) al Spitalului Județean,  care până acum a fost gol se va umple .

Să ne ajute Dumnezeu , să trecem și peste această încercare!”, mai spune președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry