Apel către brăileni! Cuza Sport are nevoie urgent de noi! Suma nu este mare, iar orice bănuț contează!

Apel către brăileni! Cuza Sport are nevoie urgent de noi! Suma nu este mare, iar orice bănuț contează!

 

 

Haideți să punem banii lângă declarațiile frumoase! Suporteri, brăileni, oameni frumoși și iubitori de sport, o faceți pentru copiii voștri!

3500 de lei e un fleac pentru unii, pentru Cuza Sport însă este esențialul pentru a continua această luptă. Sportul este cel care ne pune numele pe hartă! Este cel care ne menține sănătoși, frumoși și chiar întregi la minte! Am încredere că nu veți trece nepăsători peste mesajul reprezentanților clubului și, la fel ca și mine, veți ajuta atât cât puteți baschetul brăilean.

Trebuie să înțelegem cu toții că această echipă, vitregită de un sistem incompetent, care i-a scuturat încă de la început pe cei mai valoroși jucători, nu s-a lăsat pradă emoțiilor. În ciuda tragediilor, a amenințărilor, a fricii, acești copii au continuat să iasă pe teren și să joace pentru noi, pentru Brăila! Haideți să-i ajutăm să-și continue drumul și să ne mândrim cu ei!

”Ca urmare a faptului că sprijinul financiar de care are nevoie clubul brăilean de baschet ACS Cuza Sport Brăila pentru a participa la cel mai înalt nivel din competiția națională, Liga Națională de Baschet, este sub pragul de subzistență, echipa noastră a fost nevoită să renunțe la jucătorii profesioniști pentru restul acestui campionat și să continue cu juniorii brăileni.

Întrucât în perioada care urmează, campania Descoperă Stadionul de Atletism nu va avea nevoie de fonduri, propun ca cu cei 727 lei care ne-au rămas în urma colectei pe care am făcut-o astă vară pentru plata utilajelor, să contribuim la achiziționarea unui rând de echipament care este strict necesar noilor jucători pentru meciul de sâmbăta viitoare de la Voluntari.

Deasemenea, fac apel la cei care iubesc baschetul brăilean și care apreciază efortul lui Totolici Mircea de aduce în 11 ani de la înființare la participarea în Liga Națională de Baschet să contribuie la strângerea sumei necesare achiziționării acestui echipament, sumă care se ridică la valoarea de 3500 lei”, a solicitat conducerea clubului.

Cei care vor să se implice o pot face donând în contul RO61PIRB1800162430001000 deschis la Piraeus Bank, pe numele Totolici Mircea-Emil.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry