ATENTIE ELEVI: Doar cei care locuiesc in Braila primesc abonamente gratuite!

ATENTIE ELEVI: Doar cei care locuiesc in Braila primesc abonamente gratuite!

 

 

Un proiect de suflet al primarului Marian Dragomir a prins contur, in ultima sedinta de Consiliu Local. Astfel s-a votat ca elevii si studentii, care locuiesc in Braila, sa poata circula pe mijloacele de transport in comun, GRATUIT.

Abonamentele se adreseaza elevilor din clasele IX – XIII din invatamantul preuniversitar, elevilor din clasele IX – XI din invatamantul profesional si studentilor la cursuri de zi.

Elevii din clasele I-VIII vor beneficia de abonament gratuit dupa rectificarea bugetara.

Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, abonamentele se vor obtine cu sprijinul unitatilor de invatamant. Abonamentul gratuit se acorda pe durata intregului an calendaristic. Primaria Braila nu poate acorda facilitati pentru cetatenii din alte localitati

Pentru a primi abonamente gratuite trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: sa fie elevi sau studenti la o scoala, liceu sau facultate cu sediul in Municipiul Braila si sa aiba domiciliul sau resedinta in Municipiul Braila.

9 mai 2018 este data limita pentru depunerea de noi oferte in vederea cumpararii unui numar de 5 autobuze de capacitate medie. Administratia locala a investit in 16 autobuze de capacitate medie si 16 autobuze de capacitate mica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry