Câți oameni trebuie să moară pentru ca autoritățile să devină responsabile?

Câți oameni trebuie să moară pentru ca autoritățile să devină responsabile?

 

 

În jurul orei 13.30, medicii au pronunțat decesul taximetristului, care se zbătea între viață și moarte.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani a fost spulberat din fața unui magazin, în stația de autobuz, de un șofer inconștient, care apoi a părăsit locul accidentului, lăsându-l pe taximetrist într-o baltă de sânge.

Încă o dată, autoritățile locale și poliția vor spune că ei își fac treaba și că nu aveau cum să prevadă un astfel de accident. Familia și prietenii, cunoscuții victimei, se întreabă dacă nu cumva tragedia putea fi evitată. Dacă în zonă erau echipaje ale poliției rutiere, dacă șoferul, care se presupune că ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi fost tras pe dreapta și testat, poate că victima ar fi fost acum în viață.

Negrei Georgian, șoferul inconștient, în vârstă de 31 de ani, a crezut că scapă cu un avocat bun. Chiar dacă inițial s-a cerut arestul la domiciliu, instanța a fost mult prea blândă cu acesta, fiind pus sub control judiciar. Acum însă, se schimbă și încadrarea juridică a faptei, în ucidere din culpă, astfel că șoferul vinovat ar putea să ajungă în arest.

Autoritățile locale ar trebui să aibă în vedere montarea unor elemente de siguranță în zonele pietonale și în stațiile de autobuz, care să-i împiedice pe șoferii care parchează necorespunzător, dar și pe cei care pierd, din diferite motive, controlul autoturismului.

Acesta este al doilea accident, cu pierdere de vieți omenești, care se petrece într-o stație de autobuz, în Brăila.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry