Foto – Brăila a îmbrăcat haine de sărbătoare!

Foto – Brăila a îmbrăcat haine de sărbătoare!

 

 

Platoul din fața Palatului Administrativ a părut neîncăpător pentru miile de brăileni veniți să serbeze Ziua Națională. La manifestări au participat reprezentanți ai instituțiilor publice, reprezentanți ai clerului, ai serviciilor publice deconcentrate, ai partidelor politice și publicul brăilean.

Începând cu ora 10.00 a fost organizat ceremonialul militar și religios: Semnalul Trompetului, Marșul de întâmpinare, Prezentarea onorului, salutul Drapelului de Luptă și trecerea în revistă a gărzii de onoare, Intonarea Imnului Național al României. Serviciul religios a fost oficiat de soborul de preoţi din Brăila.

Manifestările s-au încheiat cu depuneri de buchete de flori cu însemnele naţionale la monumentul eroinei Ecaterina Teodoroiu. Apoi, brăilenii au fost invitați la celebra fasole cu cârnați. Peste 3000 de porții au fost împărțite publicului prezent la manifestare.

Nu toți brăilenii însă au ales să petreacă Ziua Națională în Brăila. Deputatul PNL Antoneta Ioniță a postat pe Facebook imagini din Alba Iulia, locul în care liberalul a ales să petreacă alături de familie.Tot în Alba Iulia a fost și consilierul local Lucian Căprariu.

Pe lânga Ziua Națională și Centenar, Brăila sărbătorește 650 de ani de atestare documentară. Astăzi, începând cu ora 17.00 Brăila va aprinde luminile de sărbătoare!

La mulți ani Brăila! La mulți ani România!

 

{os-gal-35}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry