Galerie Foto: Spectacol pe cer la “Vadeni Fly-In”

Galerie Foto: Spectacol pe cer la “Vadeni Fly-In”

 

 

Astazi, incepand cu ora 10:00, aerodromul din Vadeni a parut neincapator pentru sutele de spectatori adunati la mitingul aviatic.

Cea de-a 11-a editie “Vadeni Fly-In – Bors de peste 2018” a fost organizata de Aerial Club Galati si s-a dovedit a fi un real succes, cei mai incantati de manifestare fiind copiii, care nu si-au dezlipit ochii de pe cer. Cei mici au avut parte de surprize pe tot parcursul zilei, s-au fotografiat cu avioanele si elicopterele aflate la sol si au urmarit cu mare interes demonstratiile parasutistilor.

La mitingul aviatic au fost prezenti spectatori din judetele invecinate: Galati, Buzau, Tulcea, Focsani, dar si din Brasov, sau chiar din capitala.

In cadrul editiei din acest an au fost prezentate aeronave de lupta MIG 21 Lancer, avioane de antrenament IAR 99 si YAK 52, elicoptere IAR 316 B si IAR 330 Puma Socat, de la Baza 86 Aeriana Borcea, Baza 95 Aeriana Bacau, Aerodromul Mihail Kogalniceanu Constanta, Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene Buzau.

“Vedeta Fortelor Aeriene Romane: F 16 Falcon, in evolutie la verticala aerodromului. Aeronavele vor evolua atat individual cat si in formatii, aceasta fiind una dintre ocaziile rare pentru spectatorii din zona sa vada in zbor aeronavele militare romanesti”, se arata in comunicatul transmis de Aerial Club Galati.

De la miting nu a lispit borsul de peste si nici berea la halba. Pentru cateva minute, daca iti luai ochii de pe cer, puteai sa juri ca atmosfera din Vama Veche se mutase pe plaiurile noastre.

{os-gal-7}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry