Jurnalul de Braila

Gata cu declarațiile politice, în plină pandemie! Președintele Consiliului Județean l-a invitat pe prefect într-o conferință comună!

După ce prefectul județului Brăila a făcut o postare pe facebook, în stilul caracteristic de a scrie mult și a spune puțin, președintele Consiliului Județean s-a văzut nevoit să-l invite pe Boboc la o conferință de presă comună, în care să-i lămurească pe cetățeni cu privire la știrile false, menite să producă panică în rândul brăilenilor.

”Acum aveți ocazia de față cu presa și cu mine, desigur, să spuneți care sunt problemele în care eu nu m-am implicat și nu v-am ajutat. Sper ca decizia dumneavoastră să fie înțeleaptă și să participați mâine, ora 10:00, la sala Ronda, la o discuție de față cu presa, despre problemele sensibile cu care se confruntă cetățenii județului Brăila.

În cazul în care vă gândiți să nu fiți înțelept și să nu participați, va dovedi faptul că nu ați făcut altceva decât să vă folosiți de funcție și de pandemie pentru a vă face cunoscut în rândul oamenilor”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

Boboc se plânge de schema de testare aplicată de Guvernul Orban! În nebunia jocurilor electorale probabil nu și-a dat seama că nu mai este în opoziție, ci la guvernare

”Dragilor, doar ce m-am întors de la spitalul județean: Unitatea de Primire Urgențe este plină de oameni care merg speriați la spital și cer să fie testați chiar dacă nu au simptome. Și e normal ca oamenii să fie speriați, având în vedere evoluția numărului de cazuri”, spunea azi prefectul Cătălin Boboc, fără să arate aceeași supărare față de Guvernul, care l-a pus în funcție, și care este singurul vinovat pentru faptul că se testează doar persoanele care prezintă simptome.

În al doilea rând, se pare că prefectul Cătălin Boboc atribuie UPU Spitalului Județean, doar atunci când este oportun. UPU nu face parte din Spitalul Județean și nici nu este în subordinea Consiliului Județean, oricât de mult ne-am dori asta, UPU este în subordinea Ministerului Sănătății, condus tot de PNL.

Tot prefectul este cel care sâmbătă ne spunea că ”intrăm pe o pantă descendentă” și că au fost doar 29 de ”prezentări la spital”.

Gata cu declarațiile politice legate de sănătatea brăilenilor! Noi merităm mai mult!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry