Începând cu 1 noiembrie, bacurile nu mai asigură traversarea Dunării între Brăila și Smârdan!

Acționarul majoritar al firmei Romnav, Gheorghe Antistescu, spune că s-a luat această decizie după ce pierderile înregistrate de companie au ajuns la 20.000 de euro pe lună.

 „Am luat această decizie din cauza pierderilor înregistrate, undeva la 20.000 de euro pe lună. E o decizie definitivă, ne-am apucat deja să strângem tot. Gata, ajunge! E podul acum, se va rezolva și cu trecerea pe timpul nopții. Am văzut pierderile și nu mai putem”, a declarat Gheorghe Antistescu, acționarul majoritar al firmei Romnav, pentru Jurnalul de Brăila.

Decizia vine și după ce ieri, aflat în vizită la Brăila, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a cerut directorului CNAIR, Cristian Pistol, să mențină podul deschis 24 de ore din 24, pentru că macaralele de pe pilonii de susținere nu au fost date jos nici până acum.

”Din ce am observat azi cu domnul Tudose, au reușit să dea jos, parțial, prima macara. Vreau să luați decizia să se circule și noaptea (n.r. adresându-se reprezentantului CNAIR). Nu văd motivul pentru care este întreruptă circulația pe timpul nopții, atât tâmp cât aceste macarale nu sunt demontate și date jos. Dacă tot nu dau aceste macarale, atunci să se circule 24 din 24. Când vor fi mobilizați să vină dânșii să ceară la CNAIR , că vor să lucreze și să dea jos aceste macarale. Până atunci 24 din 24”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry