Liberalii vor să știe adevărul despre candidații PNL la parlamentare! Cristian Pricop: ”Întrebare: Adevărul nostru sau al lor?”

Alexandru Popa şi Vasile Varga se află în continuare pe primele două poziţii pentru Camera Deputaţilor, iar Alexandru Bucălău figurează pe primul loc pentru Senat. Lista urmează să fie validată mâine de primul ministru Ludovic Orban.

În ciuda reacțiilor negative, provocate de această listă, Cătălin Boboc i-a asigurat pe colegii liberali că aceștia sunt cei mai buni candidați pe care poate să-i ofere Organizația Județeană la acest moment.

Lucrurile care au apărut în presă sunt total neadevărate. Au preluat toți un articol al unei publicații care a fost plătită”, a scris președintele interimar pe grupul de WhatsApp intitualt acum ”Forumul Liberalilor”.

Se pare că este o modă în PNL Brăila să se folosească presa pe post de măciucă. De când am venit alături de dvs. am fost servit cu două articole negative. O fi doar o întâmplare… nu știu”, a răspuns liberalul Cătălin Canciu.

Luni dimineață Alex Popa va publica propriul cazier, care este impecabil(…) Ca să știți adevărul”, le-a transmis Boboc liberalilor în grupul de WhatsApp.

Răspunsul incredibil a venit din partea liberalului Cristian Pricop: ”Întrebare: Adevărul nostru sau al lor?

Problemele liberalilor nu se opresc aici. Astăzi, în presa locală a apărut un alt articol în care președintele PNL Cătălin Boboc este acuzat de un alt membru al partidului de datorii neachitate la timp.

M-am săturat să văd cum Cătălin Boboc o face pe omul curat, pe omul onest, marele candidat care vrea să salveze Brăila și marele președinte PNL, când știu ce face el în relațiile cu noi, unii dintre colegii de partid și din câte am înțeles, și cu alte persoane! El a cerut să iasă public și să spună clar cei cărora le datorează bani. Foarte bine, eu ies public și spun că îmi datorează bani de ani de zile și că de data asta merg până la capăt, merg în instanță!” – este declarația Ralucăi Bucur (PNL), consilier municipal în mandatul 2016-2020 pentru MD Press.

După această revoltă internă și demisii în masă ale primarilor, cu care PNL ar trebui să se laude, candidații la alegerile parlamentare sunt inconștienți dacă își lasă mandatele să fie negociate de cel care a pierdut de două ori, la rând, în fața PSD-ului, alegerile locale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry