Parfenie rămâne în arest preventiv! Protagonistul atentatului de la mall este acuzat de tâlhărie și trei tentative de omor!

Parfenie rămâne în arest preventiv! Protagonistul atentatului de la mall este acuzat de tâlhărie și trei tentative de omor!

 

 

Brăileanul Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a mai primit o lună de arest preventiv. Judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura preventivă cu încă 30 de zile pentru tâlhărie și trei tentative de omor.

”Din materialul probator administrat în cauză s-a reţinut că, la data de 11.11.2018, în jurul orelor 1230, intenţionând să sustragă autoturismul Skoda Superb, aparţinând persoanei vătămate S.M., i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona toracelui anterior şi i-a furat autoturismul. Prin conducerea ulterioară a autoturismului a creat o stare de pericol grav pentru siguranţa traficului şi a persoanelor pe drumurile publice.

La aceeaşi dată, în jurul orelor 1240, a lovit intenţionat şi cu mare viteză, cu autoturismul Skoda Superb persoanele vătămate C.D. şi F.M., pe care le-a propulsat în aer, proiectându-le pe asfalt.

În continuare, inculpatul a pătruns cu autoturismul sustras anterior în parcarea Brăila Mall şi a lovit intenţionat şi cu mare viteză persoanele vătămate: B.R., P.V., D.G., G.D., C.V.M. şi două persoane minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 13 ani), provocându-le leziuni traumatice care au adus atingere integrităţii şi sănătăţii victimelor menţionate anterior.”, se arată într-un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Tânărul brăilean a ajuns în spatele gratiilor după cursa infernală care s-a oprit în ușile de la mall-ul din Brăila, unde a rănit șapte persoane, după ce cu câteva minute înainte a lovit intenționat cu mașina două persoane pe Centura Brăilei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry