Jurnalul de Braila

Primarul Brăilei îi pune la punct pe Orban: ”La păcănele e pericol de infectare, nu pe faleza Dunării”

Primarul Marian Dragomir a reacționat imediat la declarațiile halucinante ale premierului Ludovic Orban, care a susținut că falezele Dunării, din Brăila și Galați, sunt locuri de promenadă cu transmitere periculoasă a noului coronavirus.

Marian Dragomir l-a criticat pe Orban pentru afirmațiile sale și l-a sfătuit să se ocupe mai degrabă de plaje, unde riscul răspândirii coronavirusului este mult mai ridicat decât pe faleză. Primarul orașului Brăila a condamnat și decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență de a nu închide sălile de jocuri de noroc.

„Cea mai mare aglomeraţie din Brăila este la mare, acolo sunt probleme adevărate. Se încing hore pe litoral şi noi ne uităm la faleza Dunării. Prostii. Nu cred că este atât de periculos atunci când te plimbi de mână cu soţia, cu prietena, cu copilul pe faleză. Bine că a redus şi programul la păcănele în loc să le oprească. Acolo este pericol, nu pe faleza Dunării”, i-a declarat corespondentului Mediafax, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Orban a vorbit marți despre necesitatea purtării măștii de protecție în zonele aglomerate, dând exemplu falezele din Galați și Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry