Șeful PNL Însurăței spune că formulările din informarea POLIȚIEI sunt halucinante! Cîrîc recunoaște că a fost autorul incidentului!

Ieri vă prezentam cazul unui șofer care, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Brăila, în timp ce conducea un autovehicul ar fi accidentat o persoană după care a părăsit locul accidentului. Surse judiciare ne-au informat ulterior că ar fi vorba despre șeful PNL Însurăței, Daniel Cîrîc, care a recunoscut ulterior că a fost autorul incidentului.

Supărat de faptul că i-a apărut numele în presă, pentru că, așa cum declară chiar el, victima ”sigur-sigur” nu ar fi depus plângere, Cîrîc încearcă să vină cu niște lămuriri, spunând că Poliția ar avea un discurs tendențios în comunicatul de presă și chiar halucinant.

”V-am spus că femeia era în SPATELE mașinii, a alunecat, s-a ridicat rapid, mi-a atins mașina, în spate, ușor, cu bastonul, am OPRIT, nu am fugit! Poliția cercetează apelul unui individ mincinos, aceasta e procedura. Formulările tendențioase ”ar fi calcat”, ”ar fi fugit” de la locul accidentului sunt halucinante!” ,

a postat Daniel Cîrîc pe Facebook.

Redăm mai jos comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție, cu privire la aceste eveniment:

”La data de 09.09.2022, în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un autovehicul ar fi accidentat o persoană după care a părăsit locul accidentului.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 10:00, bărbatul, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Tineretului, din orașul Însurăței, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 76 de ani, din aceeași localitate, ce se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

Femeia nu a solicitat ajutor medical, iar conducătorul auto nu a anunțat polițiștii cu privire la evenimentul rutier în care a fost implicat, părăsind locul accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Cine este Daniel Cîrîc, omul în care șeful PNL Brăila, deputatul Popa Alexandru și-a pus toată încrederea?

Daniel Cîrîc este un om de afaceri implicat activ în comunitatea din Însurăței. Cîrîc a mai candidat la primărie în 2008 și în 2020. De această dată, a ales să se alăture echipei PNL pentru a reorganiza filiala din Însurăței.

“Ne bucură decizia domnului Daniel Cîrîc de a se alătură echipei PNL. Dânsul a mai candidat la alegerile locale și a obținut de fiecare data un scor semnificativ. Am încredere că în orașul Însurăței vom avea una dintre cele mai puternice organizații din județul Brăila”,

a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, în mai 2022.

Totodată, afaceristul brăilean, care deține societatea SC Agro Daniel SRL, a apărut pe ”lista rușinii”, în anul 2016, cu o datorie constatată de ANAF de peste 101.806 lei, însă a contestat această decizie a instanței și a câștigat procesul.

Societatea SC Agro Daniel SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul pe Șoseaua Brăilei, numărul 2 I, localitatea Însurăței, județul Brăila avându-l unic administrator pe Cîrîc Daniel Angelin, iar în anul 2020 a ocupat locul 3 în Top Profit România Microîntreprinderi.

VEZI ȘI: Președintele PNL Însurăței ar fi accidentat o femeie, în timp ce se afla la volan, și a părăsit locul accidentului!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry