Președintele PNL Însurăței ar fi accidentat o femeie, în timp ce se afla la volan, și a părăsit locul accidentului!

La data de 09.09.2022, în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un autovehicul ar fi accidentat o persoană după care a părăsit locul accidentului.

Se pare că în spatele volanului ar fi fost chiar președintele PNL Însurăței, Daniel Cîrîc, cel despre care deputatul Popa Alexandru spunea: ”Ne bucură decizia domnului Daniel Cîrîc de a se alătură echipei PNL. Dânsul a mai candidat la alegerile locale și a obținut de fiecare data un scor semnificativ. Am încredere că în orașul Însurăței vom avea una dintre cele mai puternice organizații din județul Brăila”.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 10:00, bărbatul, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Tineretului, din orașul Însurăței, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 76 de ani, din aceeași localitate, ce se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

Femeia nu a solicitat ajutor medical, iar conducătorul auto nu a anunțat polițiștii cu privire la evenimentul rutier în care a fost implicat, părăsind locul accidentului.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry