Situație alarmantă la Brăila! 89 de cazuri nou confirmate în ultimele 24 de ore!

Tot în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3 decese ale persoanelor infectate cu noul coronavirus.

– cazuri nou confirmate – 89

– persoane decedate – 3 (2 – Brăila, 1 – Însurăței)

Total județ:

– persoane confirmate de la începutul pandemiei – 3758

– persoane decedate de la începutul pandemiei – 164

– persoane in carantina la domiciliu – 683

– persoane izolate la domiciliu – 64

– persoane internate în spitale – 208

– teste prelevate – 90.

Din totalul de 3758 persoane confirmate 160 sunt din alte județe.

În ziua de 04 noiembrie 2020, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.

Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În ultimele 24 de ore polițiștii au organizat 11 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au oprit în trafic și verificat peste 100 de vehicule și au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a peste 1.000 de persoane și a 55 de societăți comerciale.

Totodată, cu această ocazie au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry