Deputatul Popa a ajutat CS Făurei să treacă peste problemele financiare: ”Aveam o datorie morală! Bănel Nicoliță este pus într-o situație penibilă de Primăria din Făurei!”

Fiind pasionat de fotbal, președintele Partidului Național Liberal, deputatul Alexandru Popa, nu a stat pe gânduri când a aflat că CS Făurei are probleme financiare. Popa spune că este dezamăgit de conducerea Primăriei Făurei care nu își respectă promisiunile față de echipa de fotbal și mai mult, față de Bănel Nicoliță – un simbol al fotbalului brăilean.

”Eu mă știu de ani de zile cu ei, am jucat fotbal cu ei și acum, când am aflat că au nevoie de ajutor, m-am dus să-i ajut, nu a fost nevoie să-mi ceară ei asta. Știam că au probleme financiare, că echipa de fotbal a fost lăsată de izbeliște de Primărie, că primarul le-a spus că-i va susține financiar și apoi au constatat că au fost doar vorbe goale.

Nu am vrut să fac public faptul că i-am ajutat, dar dacă ei au scris despre asta, nu am nimic împotrivă. Aveam datoria morală să îi ajut, fiindcă ne cunoaștem de mult timp și eu sunt un om care încurajează activitățile sportive, și eu joc fotbal”, a declarat președintele PNL Brăila.

Deputatul Alexandru Popa spune că a fost martor, de-a lungul timpului, la sacrificiile pe care le-a făcut fotbalistul Bănel Nicoliță pentru a ține în viață CS Făurei și consideră că atitudinea administrației locale este inadmisibilă.

”Unde alții au promis că ajută și s-a ales praful de promisiunile lor, am ajutat eu. E păcat că un fotbalist ca Bănel Nicoliță, care a reprezentat și reprezintă ceva în sportul românesc și nu numai, este pus într-o situație penibilă de Primăria din Făurei. Omul ăsta a investit mulți bani din propriul buzunar ca să țină echipa CS Făurei și nu merita să fie tratat în acest fel.

Eu le-am spus deja, dar o repet acum: oricând vor avea nevoie de mine, atât cât pot, așa cum pot, îi voi ajuta”, a mai declarat președintele PNL, deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry