”Soldat al partidului, cu arma la picior”! După 20 de ani de liberalism Cătălin Boboc arată că nimeni nu-l poate scoate din Guvern!

Că nu este asumat de Brăila, că este asumat de Galați, nici nu mai contează. Cătălin Boboc rămâne pe poziție la Ministerul Muncii, în funcția de secretar de stat, dându-le speranțe renegaților liberali care nu mai au cheia de la sediul din Tineretului.

Într-o zi, din 2024, Boboc vrea să le deschidă din nou ușa… și iar va curge lapte și miere, dar nu din producția personală. Niciodată din producția proprie! Cam ăsta este motivul pentru care Boboc apare peste tot… la TV, în ziare, la emisiuni… și în visele unora.

Mai mult, USL-istul Boboc ne tot spune cum el e singurul liberal care nu face blaturi cu PSD-ul. Și are dreptate! Niciun alt liberal nu a pierdut alegeri la rând, cu scoruri lamentabile. Niciun alt liberal nu și-a dorit mai mult decât Boboc să fie învins de PSD la Brăila, iar și iar. Alții au mai plecat acasă, și-au văzut de treaba lor… Boboc, nu! El a fost mereu un ”soldat al partidului, cu arma(împrumutată, de cele mai multe ori) la picior”.

Orice poți spune de Cătălin… că e țepar, că are priză la femei, că îi place munca precum măgarului fuga… Dar, ca politician, Boboc e dat în p… mă-sii! Nu m-ar mira ca în 2024 PNL Brăila să se trezească cu Boboc impus de centru pentru oricare dintre alegeri(apropo… noi mirosim aer de Bruxelles). Diferența este că, în 2024, Boboc va trebui să aducă banii de acasă și eventual și o echipă de ”experți” de pe la București pe care să-i plătească să îi facă campanie, pentru că, la Brăila, Popa a pus lacătul pe ușa cu ”bunătăți”!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry