Salariul primarului a ridicat tensiunea în CLM! Înțepăturile subtile s-au transformat în țipete!

Salariul primarului a ridicat tensiunea în CLM! Înțepăturile subtile s-au transformat în țipete!

 

 

O serie de atacuri din ambele tabere, PSD-PNL, au ridicat tensiunea consilierilor locali, primarul fiind cel care le-a alimentat furia liberalilor, atunci când i-a acuzat de faptul că au fuzionat cu un partid recunoscut pentru implementarea măsurilor de austeritate.

Totul a plecat de la un proiect de de hotărâre care stabilește modificările salariale de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brăila și Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

Nu este pentru prima dată când primarul Marian Dragomir ia în glumă amendamentele sau intervențiile opoziției, fapt care i-a determinat pe liberali să recurgă la măsuri drastice.

Vreți ca noi, consilierii liberali, să părăsim sala? Vă rog să vă revizuiți poziția față de consilierii liberali! Este inadmisibil ceea ce faceți dumneavoastră! Chiar dacă sunteți primarul municipiului Brăila, noi avem nevoie aici de a dezbate o problemă. Tot timpul ne jigniți pe toți consilierii liberali, spunându-ne că suntem în eroare, că suntem proști, că suntem idioți! Este inadmisibil modul dumneavoastră de a vă manifesta! Și să știți că nu pot să fiu de acord cu așa ceva! Am fost în destule Consilii Locale în care au fost primari mult mai în vârstă decât mine, dar nu am văzut asemenea atitudine! Vă rog foarte mult, domnule primar, să încetați cu acest mod de a vă adresa consilierilor locali, indiferent de partidul din care fac parte!, a declarat, vizibil iritat, consilierul local PNL Petrică Popa.

 

 

Discuția a fost aplanată de consilierul, încă PSD, Sorin Boșneag, care a intervenit muștruluindu-i pe liberali pentru că se ceartă cu primarul.

Lucrul pe care vreau să vi-l spun acum s-ar putea să vă supere, dar este anormal ca dumneavoastră să vă întâlniți și să stabiliți care îl enervează mai tare pe primar, care îl pune la punct mai tare pe primar, care ridică tot felul de probleme, astfel înât ședințele noastre să dureze un timp îndelungat”, a atras atenția Boșneag.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry