Asistentele salvatoare au fost premiate de conducerea clubului HC Dunărea Brăila

Asistentele salvatoare au fost premiate de conducerea clubului HC Dunărea Brăila

 

 

Alina Irina Stoiculescu și Oana Cocianu, asistentele care au salvat viața unui suporter la ultimul meci disputat acasă de HC Dunărea, au fost premiate de conducerea clubului.

În seara zilei de 20 ianuarie, la finalul meciului, unui spectator brăilean, în vârstă de 69 de ani i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. Echipa din Brăila ratase, la ultima fază, golul victoriei.

Norocul suporterului a fost prezența în public, chiar în zona în care se afla, a doua asistente medicale.

Acestea au intervenit rapid și l-au salvat. Echipajele SAJ care se aflau la sală erau ocupate cu două handbaliste accidentate grav în timpul meciului, câte una de la fiecare echipă.

Conducerea clubului HC Dunărea Brăila a ținut să le mulțumească și să le felicite pe cele două asistente, oferindu-le buchete de flori, diplome și abonamente le meciurile din acest sezon.

”Merită toată considerația și ne mândrim cu faptul că cele două asistente care, prin profesionalism și promptitudine, au salvat viața suporterului, sunt susținătoare ale echipei noastre. Vrem să le mulțumim pe această cale și ne dorim să le avem alături de noi la fiecare meci din acest sezon”, a declarat președintele clubului HC Dunărea, George Caranica.

Alina Irina Stoiculescu, care în prezent este asistent medical al UPU Brăila, a fost handbalistă la Chimia Brăila și căpitan al echipei, la începutul anilor ′90.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry