Dobrescu a descoperit că este mult mai bine cu PSD la guvernare: ”Trăim cu speranța că și din 2024 vom fi puși în fața faptului împlinit, de a guverna tot împreună”

Secretar de stat în Ministerul Muncii, Florin Dobrescu a declarat de curând, într-o emisiune online, că personal consideră că este mai bine într-o alianță cu PSD, decât cu USR.

”Este mult mai bine acum!”, spune Florin Dobrescu, care săptămâna trecută vorbea într-un comunicat de presă despre administrația locală PSD, folosind cuvinte total opuse: ”Brăila are neșansa de a avea la butoane oameni care țin județul pe loc din interese politice”.

Reamintim că săptămâna trecută Dobrescu a transmis un comunicat de presă cu privire la premierea elevilor și profesorilor cu rezultate excepționale, folosind cuvinte deloc nepotrivite pentru o astfel de manifestare: ”Gala de excelenţă organizată de PSD cu ocazia premierii celor mai buni elevi din Brăila a fost o adevărată demonstraţie de ipocrizie din partea administraţiei social-democrate, care se află de zeci de ani la butoanele judeţului şi ale municipiului(…)Nu ajută şi nu încălzeşte pe nimeni astfel de gale de excelenţă făcute din ipocrizie. Astfel de festivisme comuniste ieftine nu fac decât să răscolească frustrări vechi şi să învârtă şi mai tare cuţitul în rană”.

Odată ajunși la București, liberalii uită de războiul pe care îl duc pe plan local, cu PSD și se mândresc cu o coaliție puternică care va dăinui chiar și după alegerile din 2024.

Dobrescu nu se oprește aici și îl laudă, în interviu, pe prefectul județului Brăila, numit de PSD, Iulian Timofei: ”Actualul prefect al județului Brăila este un fost ofițer de Jandarmerie, un ofițer cu îndelungă pregătire profesională și un om, pot spune, respectat în cadrul comunității locale…”

DOBRESCU: ”Din decembrie 2021, de când s-a format această coaliție, pot spune că s-au întâmplat lucruri foarte bune pentru cetățenii români”

În continuarea interviului, Dobrescu vorbește despre alegerile din 2024 și speranța că PNL va rămâne alături de PSD și după aceste alegeri.

”Se pare că este echipa câștigătoare. Din decembrie 2021, de când s-a format această coaliție și a fost numit Guvernul Ciucă, pot spune că s-au întâmplat lucruri foarte bune, nu bune, pentru cetățenii români! S-a dat o stabilitate politică prin formarea acestei coaliții(PNL, PSD, UDMR) care de mult nu mai fusese în România”, spune Dobrescu în interviu.

Lupta deputatului Popa Alexandru, împotriva PSD-ului, la Brăila, este tratată cu superficialitate de Florin Dobrescu. Secretarul de stat consideră că sunt trecătoare și lipsite de importanță neînțelegerile pe care președintele PNL Brăila le are cu administrația locală.

”Neînțelegerile pe plan local sunt trecătoare, repet: se pot găsi soluții. Dar faptul că la nivel central, unde se dă ora exactă, se stabilesc lucruri concrete și bune pentru România, nu ne face decât să trăim cu speranța că și din 2024 vom fi puși în fața faptului împlinit, de a guverna tot împreună”, a declarat Florin Dobrescu.

În continuarea interviului, Dobrescu a vorbit despre relațiile foarte bune dintre PSD și PNL în ministere. Secretarul de stat l-a lăudat pe Marius Budăi, ministrul Muncii, despre care a spus că este ”un profesionist și un exemplu de urmat pentru noi”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry