Comitetul pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectură! Autoritățile propun soluții concrete pentru depășirea CODULUI ROȘU!

Comitetul pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectură! Autoritățile propun soluții concrete pentru depășirea CODULUI ROȘU!

 

 

Prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc, a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență în vederea stabilirii măsurilor care vor fi implementate pentru gestionarea CODULUI ROȘU și PORTOCALIU.

Astfel, Direcția de Sănătate Publică a contactat medicii de familie cu privire la situația cazurilor speciale pe care le au în observație, a gravidelor, dar și a persoanelor care fac dializă, pe raza județului Brăila.

Electrica este pregătită cu 89 de electricieni, formând 28 de echipe care vor fi la datorie în această seară, plus utilajele necesare pentru transport în condiții de iarnă, dar și pentru avarii excepționale, în cazul în care stâlpii de electricitate vor fi doborâți.

Prefectul Brăilei a cerut în mod special, în cazul în care viscolul va crea probleme, ÎNCHIDEREA drumurilor județene.

 

 

Momentan nu s-a dispus închiderea unităților de învățământ, în județ, însă nu este exclus acest lucru, dacă microbuzele școlare nu vor putea circula din cauza condițiilor meteo.

Poliția Județului Brăila va menține informarea asupra stării drumurilor, astfel încât utilajele să poată interveni în timp util. Comunicarea, pe tot parcursul acestui episod de iarnă, se va realiza prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry