Un primar de 10! Dumitru Panțuru va candida pentru un nou mandat în Movila Miresii!

Primarul Dumitru Panțuru a fost ales prima dată în anul 2000. Începând cu anul 2004, Dumitru Panțuru, practic nu a mai avut rival, câștigând fotoliul de primar cu 78,92% în 2004, cu 88,08% în 2008 și cu 84,13% în 2012, fiind de fiecare dată peste scorul partidului.

În 2020 situația nu este deloc diferită pentru Panțuru, unul din cei mai gospodari primari ai județului Brăila.

”M-am consultat cu echipa mea, cu prietenii, cu cei apropiați, cu movilenii, aceștia m-au convins definitiv să candidez pentru un nou mandat de primar! La fiecare întâlnire cu oamenii mesajul lor a fost aproape de fiecare dată identic: “Trebuie să continuați lupta! Trebuie să continuați proiectele și să începeți altele!” – Reiterez cu toată puterea sufletului că sunt onest și respect ce le-a mai rămas oamenilor, SPERANȚA. Am apărat drepturile oamenilor, am apărat democrația, am apărat banul public și interesele economice ale comunei. Movila Miresii trebuie să devină o comună confortabilă vieții, să asigure locuitorilor săi dreptul la educație, sănătate, bunăstare, infrastuctură, deschidere spre mediul de afaceri onest. Mă aliez astazi cu movilenii pentru o comună civilizată, europeană. Oamenii au idealuri, oamenii au valori și vor să fie reprezentați de oameni integri. Vă asigur de integritate, motivare, implicare, curaj și respect. Rămân la datorie, mereu alături de oameni”, a fost mesajul primarului Dumitru Panțuru.

În perioada 2016-2019 Consiliul Județean Brăila a alocat comunei Movila Miresii aproximativ peste 1,5 milioane de lei, prin asociere la diferite proiecte:

  • Modernizare trotuare în Movila, Țepeș Vodă și Esna
  • Amenajare centru civic
  • Reabilitarea sistemului de ilumint public
  • Reabilitare si modernizare școală primară Țepeș Vodă
  • Construire teren sportiv Țepeș Vodă

În 2020, Movila Miresii a mai beneficiat de 262,401.00 lei, prin asociere cu Consiliul Județean pentru amenajarea și dotarea exterioară a grădiniței din localitatea Movila Miresii.

Tot în 2020, Consiliul Județean a alocat suma de 100,000.00 lei pentru realizarea Studiului de fezabilitate având ca obiect înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, guvernele PSD au direcționat suma de 13,633,684.82 lei, către comuna Movila Miresii, pentru modernizarea drumurilor locale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry