Nechita: ”Dacă electoratul va urmări ceea ce s-a întâmplat în ultimii 8 ani în PNL, va decide dacă merită să voteze acea echipă sau nu!”

Astăzi, la insistențele jurnaliștilor, candidatul independent la președinția Consiliului Județean, Ovidiu Nechita a vorbit și despre partidul din care a plecat. Deși nu a vrut să nominalizeze pe nimeni, Nechita a vorbit despre trădători, găști și despre faptul că USL încă există.

Eu, în primul rând, i-aș îndemna să voteze adevărații liberali, care au convingeri liberale(…) Dacă ar urmări ceea ce s-a întâmplat cel puțin în ultimii 8 ani de zile, își vor da seama dacă se va merita să voteze acea echipă sau nu. Acea echipă, din punctul meu de vedere, și nu vreau să fiu răutăcios, eu cred că este o gașcă. O să vedeți că sunt foarte mulți care se regăsesc acolo, în acea echipă, iar mulți dintre ei nu știu ce se întâmplă la Consiliul Județean.

Eu i-aș întreba pe acei cetățeni, care nu știu cu cine să voteze dacă ar putea să-mi nominalizeze măcar trei din cei care sunt pe listă”, spune Ovidiu Nechita.

Candidatul independent acuză faptul că pe lista PNL-ului se află persoane tinere care nu au o experiență administrativă.

Acolo este crema orașului. Când ajungem acolo(n.r. Consiliul Județean) trebuie să știm ce facem, nu ne ducem acolo să învățăm(…) Nu pot să cred că cineva, care are 24 de ani, poate să vină să ne dea nouă lecții, cetățenilor, despre cum se face nu știu ce”, spune Ovidiu Nechita.