Se pierd în minciuni! Orban a dezvăluit de ce nu a primit Brăila niciun ban, la rectificare! Prefectura nu a transims nicio solicitare!

Întrebat astăzi, în cadrul unei vizite electorale, la Brăila, despre suma pe care a primit-o municipiul Brăila, primul ministru a spus că nu a primit nicio solicitare din partea Prefecturii Brăila.

Săptămâna trecută, primarul municipiului Brăila a arătat în cadrul altei conferințe adresa înaintată către reprezentantul guvernului în teritoriu.

Tot săptămâna trecuta, și tot în cadrul unei conferințe de presă, candidatul PNL – Cătălin Boboc, fostul prefect, care a părăsit instituția pentru a candida a declarat:

”Am vorbit cu colegii de la Guvern. Când s-au repartizat acele sume, s-a ținut cont de banii pe care îi are fiecare UAT, în fondul de rezervă”.

Să mai spunem că Boboc în loc să aibă grijă ca brăilenii să primească ceva la rectificare a părăsit instituția prefectului pentru a candida? Până duminică liberalii au timp, împreună cu ”trimișii” din teritoriu, să se pună de acord asupra motivului pentru care Brăila a primit 0 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry