În cadrul unei conferințe de presă, cu ocazia vizitei la Brăila a lui Dacian Cioloș, Mihai Isvoranu a cerut electoratului să iasă la vot!

”Mulțumesc încă o dată presei din Brăila că sunteți alături de noi la acest eveniment, așa cum ați fost pe tot parcursul acestei campanii electorale.

Mulțumesc, Dacian Cioloș, că ai venit la Brăila! Mulțumesc pentru susținerea pe care ne-ai arătat-o în multe rânduri. Îți mulțumesc pentru omul politic și liderul de partid care ești.

Nu am să ascund că datorită lui Dacian Cioloș eu am intrat în politică. Ăsta este purul adevăr. Am simțit pentru prima oară după mulți ani onestitate, sinceritate și grijă față de oameni și de nevoile lor. Am văzut un alt fel de a face politică, lucru care m-a inspirat și m-a făcut să intru în partidul PLUS.

Toate aceste lucruri pe care le-am enumerat vreau să le aducem și în politica din Brăila: cinstea, onestitatea, bunul simț, grija față de oameni. Poate pentru unii sunt cuvinte demodate, pentru mine însă – și sper că și pentru brăileni – înseamnă speranță. Speranță că politica se poate face altfel. Fără interese personale, meschine sau interese de grup.

Din punctul meu de vedere, a face politică înseamnă sau ar trebui să însemne a-ți asuma un sacrificiu pentru binele comun. Despre asta ar trebui să fie vorba, nu despre îmbogățire, nu – repet – despre interese personale sau de grup.

Ăsta este exemplul pe care ni l-a dat Dacian Cioloș și pe care noi vrem să îl urmăm. Este exemplul care poate renaște speranța că acest oraș poate redeveni orașul prosper de altădată. Vorbesc despre speranță pentru că de asta au nevoie brăilenii cel mai tare. De două luni am mers zi de zi pe stradă, prin cartiere, am stat de vorbă cu oamenii. Și cel mai tare m-a șocat lipsa de speranță și lipsa de încredere că se mai poate schimba ceva în bine” a declarat Mihai Isvoranu, candidat la Primaria Municipiului Brăila din partea Alianței USR-PLUS.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry