Daniela Bordea, candidat PSD pentru Consiliul Judeţean Brăila: „Avem o viziune de dezvoltare a judeţului Brăila, aşa cum ni-l dorim cu toţii!”

Daniela Bordea candidează pentru al 2 lea mandat de consilier. Are 47 de ani, de profesie economist şi deţine un master în “Managementul deşeurilor”, domeniu în care, dealtfel, profesează.

Activitatea curentă dar şi cunoaşterea lipsurilor din judeţ pe acest segment, au determinat-o să acorde o atenţie deosebită acestui subiect, către care foarte puţine persoane îşi apleacă atenţia.

“Cu totii cunoaştem cu ce ne confruntăm. Avem deşeuri aruncate cu nepăsare pe marginea drumurilor. Dincolo de nepăsarea cu care unii oameni o fac, nu putem rămâne indiferenţi.

Mai mult decât atât, ne dorim un judeţ verde şi curat. Pentru a reuşi să aducem o schimbare şi din acest punct de vedere, este nevoie de implicarea noastră”

Daniela Bordea spune că a ajutat-o foarte mult experienţa acumulată până acum ca specialist managementul deseurilor.

“În cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitară ,, ECO DUNĂREA” Brăila am implementat, alături de colegii mei şi de Consiliul Judeţean Brăila ,,Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Brăila” prin intermediul căruia am asigurat amenajarea unor spaţii pentru depozitarea, sortarea,  compostarea, transferul deşeurilor şi achiziţia unor bunuri utilizate în gestionarea deşeurilor, măsura fiind completată cu activităţi de informare şi conştientizare a cetăţenilor. Proiectul este finalizat, staţiile de sortare sunt construite, pubelele speciale achiziţionate, faza finală – ..delegarea serviciului către un operator specializat fiind în faza de licitaţie”.

Daniela Bordea spune că îşi doreşte un judeţ civilizat, cu o administraţie căreia îi pasă de standardele de viaţă ale cetăţenilor dar şi de dezvoltarea economică.

“Proiectele noastre nu se opresc aici. În acest sens, alături de presedintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac am pus deja bazele dezvoltării infrastructurii de transport gaze naturale, prin asocierea UAT-urilor din Judeţul Brăila. Prin ADI de UP ..BRAILA GAZ” toate localităţile din Judeţul Brăila ce nu erau racordate la reţea de gaze naturale au elaborat, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Braăila, studiul de fezabilitate pentru ,,Înfiinţare sistem distribuţie gaze naturale” pentru fiecare comună. Asta înseamnă că într-un timp nu foarte îndepărtat, întregul judeţ va fi alimentat cu gaze naturale”

Daniela Bordea este convinsă că alături de echipa PSD, proiectul PENTRU BRĂILA TUTUROR va fi onorat cu success.

“Putem face împreună asta! Împreună cu voi, brailenii!

Pe 27 septembrie , am încredere că brăilenii îşi vor utiliza pe deplin dreptul la vot şi vor alege cea mai bună echipă pentru Brăila: Viorel Marian Dragomir –primar şi Francisk Iulian Chiriac – preşedinte Consiliul Judeţean, împreună cu echipele de consilieri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry