Un bărbat a fost accidentat astăzi pe DJ221B! Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de Poliție!

În această dimineață, un pieton a fost acroșat de un autoturism între Brăila și Baldovinești – Praporgescu, pe vadul DJ221B. Șoferul a părăsit locul accidentului fără să se asigure că bărbatul este în viață.

Victima și-a anunțat imediat familia care a sunat la 112. La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care i-a oferit bărbatului primul ajutor.

Poliția face cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul dar și pentru a-l identifica pe șofer. Acesta riscă dosar penal pentru vătămare corporală și fuga de la locul accidentului.

UPDATE:

La data de 13.04.2021, in jurul orei 09.00, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Brăila, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, împingând o bicicletă, pe DJ 221B, dinspre Baldovinești către municipiul Brăila, ar fi fost acroșat de un autoturism care s-ar fi deplasat pe același sens.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost transportat la spital pentru a i se acordate îngrijiri medicale.

Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry