1304 noi locuri de parcare în municipiul Brăila! De amenajarea lor se ocupă SUPAGL!

Primarul Brăilei a anunțat pe rețelele de socializare că este nevoie de locuri de parcare noi, trotuare asfaltate până la scara blocului, iluminat și spații verzi. Chiar și în perioada de pandemie s-a lucrat și chiar dacă unii locuitori au fost nemulțumiți că au fost demolate garajele, alții se bucură că va fi mai multă vizibilitate și vor fi mai multe locuri de parcare.

Dincolo de aceste eterne dispute între vecini, trebuie să modernizăm cât mai multe spații, între blocuri, pentru a muta mașinile de pe trotuare, sau de pe străzile principale în parcări moderne. Zonele în care vom face parcări acum sunt detaliate mai jos. În perioada următoare pregătim parcări noi și pentru alte zone” spune primarul Marian Dragomir.

Astfel, acum se lucrează la lotul 5, cu 303 locuri de parcare în Zona B-dul Dorobanți / Strada Tineretului / Strada Ghioceilor – 235 locuri de parcare și Aleea Culturii – 61 locuri de parcare.

lotul 6 de parcări va avea 529 locuri de parcare pe Str. Roșiorilor, blocurile B25 – B34 – 83 locuri de parcare, Str. Rosiorilor, blocurile B19 – B23 – 83 locuri de parcare, Str. Roșiorilor, blocurile A44 – A32 – 216 locuri de parcare, Str. Roșiorilor, blocurile A49 – A47 – 55 locuri de parcare și Str. Roșiorilor, blocurile C1, C4, C5 – C6, C3, C2 – 92 locuri de parcare.

Lotul 7 va avea 322 locuri de parcare pe Aleea Micșunelelor, Aleea Narciselor Bl.32 – Bl.A8 – 30 locuri de parcare, Aleea Cutezătorilor , blocurile D1-T5 – 95 locuri de parcare, Aleea Micșunelelor, str. Oborului, Aleea Lalelelor, Aleea Narciselor blocurile B31, B30-25-25bis-24-D2- S-O5 – 197 locuri de parcare.

De asemenea se lucrează la reamenajarea a 150 locuri parcare în Zona dintre Aleea Cocorilor, Aleea Lebedei, Șoseaua Viziru – Strada Grigore Alexandrescu.

Atribuirea parcărilor noi se va face respectând următoarele criterii:

1. Persoane cu dizabilitați

2. Persoane care au deținut garaje demolate sau locuri de parcare în acea zonă

3. Locurile de parcare care rămân libere se vor rezerva în aplicația Parcări on-line sau la sediul SUPAGL, din Strada Mărășești după finalizarea lucrărilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry