50 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor in Tufesti si Stancuta

50 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor in Tufesti si Stancuta

 

 

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Iulian Chiriac a fost astazi in vizita in cele doua localitati, pentru a oferi primarilor de aici, sprijinul institutiei pe care o conduce, in vederea implementarii celor doua proiecte.

Cele doua comune au considerat ca prioritar pentru zona lor este reabilitarea infrastructurii, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala II.

“Am reluat intalnirile in judet cu primarii si consilierii locali. Astazi am ajuns la Stancuta si Tufesti, doua localitati care sunt conduse de oameni ce isi doresc la fel de mult ca si mine, sa dezvolte comunitatile pe care le reprezinta. Astfel, pe PNDL II, cele doua UAT-uri, au depus proiecte pentru asfaltarea strazilor, Ministerul Dezvoltarii alocand aproximativ 50 de milioane de lei. Contractele sunt semnate si in curs de achizitie. Modernizarea comunelor din judetul Braila este in curs, dezvoltarea comunitatilor locale fiind o prioritate a mandatului meu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry