Video: La 18 ani si-a incheiat socotelile cu viata! Liliana nu a spus nimanui drama prin care a trecut

Video: La 18 ani si-a incheiat socotelile cu viata! Liliana nu a spus nimanui drama prin care a trecut

 

 

Inca o victima a sistemului in care traim. O tanara care desi a tras semnale de alarma prin comportamentul ei nu a primit sprijinul parintilor, profesorilor, prietenilor sau a iubitului.

De multe ori este mai usor sa inchidem ochii, sa ne facem ca nu ne pasa, ca nu este treaba noastra, atunci cand un copil renunta la scoala, se izoleaza de prieteni si transmite mesaje care arata clar inceputurile unei depresii, iar in acest caz, toate adunate, au impins-o pe Liliana sa-si ia viata.

Ancheta dezvaluie faptul ca tanara, eleva a liceului economic “Ion Ghica” din Braila, abandonase scoala in urma cu un an si se mutase impreuna cu iubitul ei, intr-o garsoniera inchiriata pe Calea Calarasilor. Odata cu scoala, Liliana a pus capat si multor prietenii, devenind obsedata de prietenul ei si vazand in el singura ei optiune de a duce o viata normala, departe de familia pe care o avea in Scortaru Vechi.

Certurile dintre cei doi s-au intetit cu trecerea timpului. Relatia a devenit tot mai tensionata, Liliana amenintand in nenumarate randuri ca va recurge la gesturi extreme daca nu va gasi alinare din partea iubitului. Se pare ca dupa ultima cearta, tanara a nu a mai avut puterea sa-si cantareasca viata, gandurile negre au invins si s-a spanzurat in apartamentul in care convietuia cu iubitul ei.

 

 

Cel mai adesea, gandurile suicidare sunt rezultatul sentimentului ca nu poti face fata atunci cand esti pus intr-o situatie coplesitoare. Daca nu exista speranta pentru viitor, poti crede gresit ca sinuciderea reprezinta solutia problemei. Sinuciderea este cea de-a treia cauza de moarte pentru persoanele intre 14 si 24 de ani, depasita fiind doar de accidente si omucidere.

La o simpla cautare pe Google a cuvintelor “sinucidere”, “metode de sinucidere”, sau “vreau sa ma sinucid”, nu exista o platforma, un help-line care sa te faca sa te razgandesti. Nu exista profesionisti cu care sa poti sta de vorba. Din pacate, nimeni nu a investit intr-un program, care sa fie bine pus la punct si sa aduca un ajutor real tinerilor, care se confrunta cu depresii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry