95% din fondurile pentru infrastructura cartierului Chercea sunt venite de la Guvern

95% din fondurile pentru infrastructura cartierului Chercea sunt venite de la Guvern

Rezultatele Guvernului Tudose inca se resimt. Cartierul Chercea este asfaltat datorita sprijinului pe care Braila l-a avut in perioada in care Mihai Tudose a fost premier

 

“Soseaua Focsani se modernizeaza in aceasta zona prin reabilitarea trotuarelor, spatiilor verzi si a celor 2 benzi de circulatie pe fiecare sens, iar in partea cealalta a strazii Focsani se face extindere la 4 benzi pana la Soseaua de Centura. Sunt lucrari foarte ample, inclusiv de racordare la utilitati a celor care nu le au pana in prezent in acesta zona si vreau sa fac un anunt deosebit de important, pentru faptul ca Primaria municipiului Braila a fost sustinuta de Guvernul Romaniei in perioada in care domnul Mihai Tudose era prim ministru si aproximativ 95% din costurile pe care le avem pentru reabilitarea Soselei Focsani si asfaltarea celor 10,8 km de strazi din cartierul Chercea au fost alocate de la Guvern. 95% din aceste sume reprezinta, din punctul meu de vedere, o valoare foarte mare. Dar nu se stie niciodata cand vom mai avea reprezentanti in Guvern. Pana atunci, vom cauta sa mai castigam si alte alocari pe PNDL, dar cu siguranta, vom aloca bani din bugetul propriu al Primariei Municipiului Braila pentru asfaltarea si a celorlalte strazi”.

 

 

Primarul Marian Dragomir a tinut sa mentioneze faptul ca pe toata lungimea Soselei Focsani vor fi plantati tei, iar spre iesirea catre sensul giratoriu, soseaua se va largi la patru benzi, cate doua pe fiecare sens.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry