A fost semnat contractul! Centru de agrement, finanțat cu fonduri europene, în Baldovinești!

Finanțarea proiectului este asigurată prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM).

Contractul de proiectare şi execuţie lucrări are o valoare de 2.688.483,88 lei, fără TVA (3.199.295,82 lei cu TVA) şi a fost semnat cu firma câştigătoare a licitaţiei – SC Sport Play Systems SRL din Cluj.

Durata contractului este de 6 luni, începând cu data de la care constructorul va emite ordinul de începere a lucrărilor.

”Astăzi am semnat Contractul de Lucrări pentru proiectul „Amenajare Centru de Agrement în localitatea Baldovineşti, Comuna Vădeni”, realizat cu fonduri europene nerambursabile.

Centrul de Agrement din Baldovineşti va reprezenta un spaţiu relaxant de petrecere a timpului liber, fiind dotat cu spații de joacă pentru copii, teren de fotbal și aparate de fitness.

Aceste proiecte, precum cel semnat astăzi, reprezintă lucruri durabile pe care echipa din Primăria Vădeni le lasă în urmă şi de care se vor bucura multe generaţii de acum înainte.

Mai avem şi alte proiecte frumoase, pe care vrem să le realizăm pentru locuitorii comunei Vădeni şi ai satelor componente. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis primarul comunei Vădeni, Coman Stanca.


Amenajarea Centrului de agrement va presupune:

– realizarea spațiilor de joacă pentru copii (dotate cu complexuri de joacă cu tematică acvatică),

– amenajarea unui teren de joc multisport, cu suprafața de joc acoperită cu gazon sintetic, împrejmuit cu gard de plasă astfel: plasa de sârmă oțel zincat până la 3m, cu stâlpi din țeavă de 50x100x4cm cu înălțimea de 6m și poartă de acces de 1,80×2,10m. Terenul va fi acoperit cu plasă de poliamidă fixată cu cabluri de oțel de 10mm;

– realizarea spații dotate cu mese de șah și table, mese pentru tenis de masă precum și aparate de fitness,

– realizarea de alei pietonale (pavele betonate),

– realizarea spații verzi și plantarea de material săditor,

– instalarea unor grupuri sanitare ecologice automate (SMART) inclusiv pentru persoane cu dizabilități;

– împrejmuirea imobilului,

– dotarea cu mobilier urban, respectiv băncuțe și coșuri de gunoi selectiv.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry