Administrația locală va decide soarta clubului Dacia Unirea Brăila

Administrația locală va decide soarta clubului Dacia Unirea Brăila

 

 

Există sumbra posibilitate ca DUB să nu prindă 100 de ani de fotbal. Situația clubului este incertă iar singura salvare, pe care o văd liberalii, ar fi asocierea cu Consiliul Județean.

Consilierul liberal Florin Cîrligea l-a rugat pe președintele CJ, în plenul ședinței, să aibă in vedere un plan de ajutor financiar pentru echipă, astfel încât, anul viitor, toți brăilenii sa poata sărbători alături de Dacia Unirea Brăila.

”Vă rog să luați în considerare o asociere între Consiliul Județean și Clubul de fotbal, Dacia Unirea Brăila, pentru că vom sărbători 100 de ani în Divizia C. Vreau să vă spun că o mare responsabilitate, pentru acest lucru, o are Consiliul Județean. Din diverse tertipuri, nu s-au aprobat proiecte, nu s-au aprobat bani, nu s-a aprobat nimic.(…) Aș dori, cu acordul domnilor consilieri să luați în considerare o asociere, pentru a scăpa de toate aceste tertipuri care trebuie făcute la regulament, adica să mergem pe aceeași idee pe care o avem cu handbalul. Dacă mai vrem să mai fie această echipă. Dacă nu, eu va spun că nu o prinde iarna!”, a atras atenția consilierul liberal Florin Cîrligea.

Răspunsul președintelui Iulian Chiriac a fost surprinzător pentru liberali. Acesta s-a arătat deschis către ajutorarea echipei, ba mai mult a cerut clubului să-i înainteze toate datele necesare, în speranța că vor ajunge la un numitor comun.

”Rugamintea domnului Cîrligea a fost să mergem pe o asociere, pe modelul handbalului și în funcție de bugetul pe care îl avem vom lua hotărârea împreuna și vom vedea si cu cine ne vom asocia, că și asta este foarte important, astfel încât să putem avea tot ce înseamnă date, financiare, contabile, decizii, să le putem avea și noi”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry