Asa DA! Strada Regala – un spectacol de culoare!

Asa DA! Strada Regala – un spectacol de culoare!

 

 

Nici nu conteaza de unde s-a inspirat, important este ca primaria face pasi mici spre normalitate. Pe fosta strada Regala, autoritatile au decis sa surprinda brailenii cu un curcubeu de umbrelute colorate. Actiunea este menita sa incante privirile celor care vor participa la manifestarile dedicate Zilelor Brailei si nu numai.

Autoritatile locale au anuntat ca vor gazdui doua targuri pana la sfarsitul anului, astfel incat brailenii sa se bucure atat de culoare, cat si de umbra. Initial,  zona de umbrelute colorate va fi intre Piata Traian si strada Ana Aslan, insa primarul municipiului ne-a informat ca pana la evenimentele culturale, care vor avea loc in aceasta zona, toata strada va fi viu colorata.

“De Zilele Municipiului Braila avem Targul Anticarilor, pe strada Mihai Eminescu, dar nu este suficient. Vrem sa facem in perioada de toamna un targ al dulciurilor pe strada Mihai Eminescu, la care sa venim si cu un anumit tip de formatie retro si sunt mai multe aspecte pe care le-am discutat si urmeaza sa le punem in practica, astfel incat si in zona Centrului Istoric sa cream anumite evenimente”, a decalarat primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

 

{os-gal-14}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry