Asfalt pe toate drumurile județene din Brăila! Promisiunea Consiliului Județean pentru următorul exercițiu financiar!

Administrația PSD promite că vom avea primul județ din țară asfaltat în totalitate!

În ultima conferință de presă, alături de directorul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Est, Luminița Mihailov, președintele Consiliului Județean a declarat că instituția pe care o conduce nu va rata niciun ban european.

Iulian Chiriac spune că în următorul exercițiu financiar toate drumurile județene vor fi asfaltate.

”Consiliul Județean nu a ratat nicio axă de finanțare, chiar dacă au fost proiecte micuțe, pe partea de digitalizare, pe partea de instruire a personalului. Ne interesează foarte mult proiectele europene pe partea de infrastructură. Suntem pregătiți și pentru următorul exercițiu financiar 2021 -2027 cu cel mai râvnit tronson de drum și cel mai circulat – 203R. Celelalte drumuri sunt depuse pe alte axe de finanțare, din fonduri guvernamentale, pe programul Anghel Saligny.

Dacă toate aceste contracte depuse de Consiliul Județean vor fi semnate, județul Brăila nu va mai avea niciun kilometru de drum județean cu piatră sau neasfaltat. Vor fi reabilitate în totalitate.

Suntem în bună colaborare u ADR-ul și nu vom rata niciun ban european, în ceea ce privește dezvoltarea județului Brăila”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

La momentul actual, în județul Brăila, doar două drumuri județene au rămas neasfaltate, ambele fiind prinse în diferite stadii ale proiectelor de construcție.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry