Căprariu: ”Principalul profit al spitalului ar trebui să fie sănătatea pacienților”

Căprariu: ”Principalul profit al spitalului ar trebui să fie sănătatea pacienților”

 

 

Discuțiile politice despre schimbarea managerului la Spitalul Județean din Brăila continuă, fără niciun ecou din partea administrației locale, care ar trebui să țină cont în primul rând de dorința pacienților.

Conducerea Partidului Brăila Nouă consideră că spitalul poate funcționa cu o conducere interimară, timp în care se poate realiza un concurs pentru funcția de manager, concurs care poate fi susținut de o firmă externă, specializată în resurse umane, astfel încât implicarea politică să fie exclusă.

Trebuie să ne gândim pe viitor, să ne gândim strategic, ce vrem să facem cu Spitalul Județean. De aceea sunt convins că acest concurs este cea mai bună soluție. Dar concursul, ca să aibă efecte, trebuie să aibă la baza un contract de management, care să fie cunoscut de la bun început și care să stabilască limite și obiective pe care ar trebui să le atingă managerul și nivelul de colaborare cu autoritățile publice, până unde sunt interferențele. Putem astfel să găsim cel mai bun manager față de ceea ce ne dorim noi”, consideră președintele Partidului Brăila Nouă.

 

 

Lucian Căprariu consideră că ”principalul profit al spitalului ar trebui să fie sănătatea pacienților”, iar administrația locală ar trebui să se implice mai mult pentru realizarea acestui obiectiv.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry