Centru de agrement în localitatea Movila Miresii! Proiectul ar urma să fie gata în decembrie 2023!

Primarii Partidului Social Democrat, din județul Brăila, și-au dat interesul pentru înfrumusețarea comunelor în care au fost aleși. Aceștia au accesat fonduri europene și fără prea mulți bani de la buget au reușit să facă lucruri extraordinare. După ce primarul comunei Vădeni, Coman Stanca, anunța înființarea celui de-al doilea centru de agrement în comuna Vădeni, a venit rândul primarului comunei Movila Miresii!

Licitația a fost câștigată de SC Sport Play Systems SRL Cluj. Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime(POPAM) și cu bani de la bugetul local. Valoarea contractului este de 4,234,618,48 lei, fără TVA. Movilenii vor putea să se bucure de noul centru de agrement la finalul anului 2023.

”Astăzi, 24 aprilie 2023 la sediul instituției noastre a fost semnat contractul de proiectare și execuție: Centru de agrement în localitatea Movila Miresii, comuna Movila Miresii. Va fi un spațiu de relaxare și petrecere a timpului liber pentru copii, tineri și vârstnici. Lucrarea se va realiza pe o suprafață de 8000 mp (valea primăriei). Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și ne-au susținut!”,

a transmis primarul comunei Movila Miresii, Dumitru Panțuru(PSD).

Centru de agrement va fi dotat cu locuri de joacă (complexe) cu specific maritim și pescăresc, teren de baschet, aparate de fitness, scenă pentru evenimente, mese de tenis și șah, alei pietonale pavate, spațiu verde cu gazon, bănci de odihnă, grupuri sanitare, sistem de supraveghere video, iluminat de incintă ce va fi asigurat de lămpi cu panouri solare, locuri de parcare și împrejmuire imobil.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry