Chiriac: “Eu sper ca pana in 2020 sa avem tot judetul alimentat cu apa!”

Chiriac: “Eu sper ca pana in 2020 sa avem tot judetul alimentat cu apa!”

 

 

 

Presedintele Consiliului Judetean s-a declarat optimist in ceea ce priveste programul de reabilitare a retelei de apa si canalizare din judetul Braila. Chiriac a declarat ca sunt toate sansele ca judetul sa fie acoperit, din acest punt de vedere, pana la finalul mandatului sau.

“Din cate stiu si am discutat in Adunarea Generala a CUP Dunarea, unde eu detin functia de vicepresedinte, au trecut de foarte multe stadii de avizare. Asteptam si cred ca pana in toamna acestui an, o sa avem semnat contractul de finantare, dupa care CUP Dunarea o sa demareze toate licitatiile pentru tonsoanele de teava, de conducta de apa, pentru a fi reabilitate. Eu sper ca pana in 2020 sa avem tot judetul alimentat cu apa potabila”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac.

In ceea ce priveste serviciul de canalizare, presedintele a fost reticent din cauza costurilor pe care le implica acest serviciu. Seful CJ considera ca locuitorii din judet, chiar daca isi doresc sa aiba canalizare, ar putea sa se razgandeasca cand vor vedea facturile, in fiecare luna.

“Asta este prima etapa, pentru ca a doua etapa, pe partea de canalizare este putin mai greoaie, pentru ca, daca in Municipiul Braila putem spune ca acest serviciu poate fi dezvoltat si platit, pentru ca orice serviciu este platit, in judet va fi mult mai complicat, pentru ca oamenii nu au resursele financiare necesare pentru un serviciu de calitate, pentru ca va costa. Vom vedea!”, a adaugat presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry