Chiriac: ”Opoziția are dreptul de a depune amendamente, dar până acum… zero! Mi-aș dori, dacă vin, să punem și proiectele lor în aplicare”

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac s-a declarat mulțumit de felul în care decurg ședințele de Consiliu Județean, în noul mandar, dar consideră că opoziția ar putea face mai mult și așteaptă de la toți consilierii propuneri si amendamente care să vină în folosul cetățenilor.

Mi-aș dori, din luna martie să trecem, dacă lucrurile rămân așa, să trecem la sistemul de ședințe în sală, cu toată lumea, cu mască, cu distanțare și toate măsurile de prevenție. Este un mandat mai liniștit din două puncte de vedere. În primul rând, avem majoritate, suntem 18 consilieri. Opoziția are dreptul de a depune amendamente iar dacă sunt coerente și în folosul cetățenilor le acceptăm cu mare drag, dar până acum… zero.

Sunt deschis și pe proiectele opoziției, nu sunt un om canalizat doar pe ce trebuie să facem noi. Mi-aș dori, dacă vin, să le punem și proiectele lor în aplicare. Eu vă spun că am discutat și cu o parte din opoziție, punctual, cu anumiți oameni.

În al doilea rând, nu mai este situația mandatului trecut unde am fost ales pe listă. Am candidat uninomonal, am altă autoritate față de mandatul trecut și atunci lucrurile s-au mai așezat”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Chiriac spune că noul mandat îi oferă mai multă autoritate, deoarece a fost ales uninominal și nu a canditat pe lista Partidului Social Democrat, așa cum s-a întâmplat până anul trecut.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry